Campania 2%
Test (15.10.2014 15:49)
Test... Continuare
Gala voluntarilor Caritas (07.12.2012 22:40)
Cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntariatului, Centrul Diecezan Caritas Iași, a sărbătorit în ziua de 5 decembrie 2012, a zecea ediție a Galei Voluntarilor. Evenimentul a început cu un cuvânt de mulțumire venit din partea directorului general, Pr. Egidiu Condac, care a mulțumit zecilor de voluntari prezenți, pentru dăruirea și devotamentul de care au dat dovadă pe parcursul anului prin implicarea în acțiuni de binefacere care au avut ca scop ajutorarea semenilor. Volu... Continuare
„Speranța ne unește pe toți!” (04.12.2012 22:38)
Luni, 3 decembrie 2012, în incinta complexului Palas Mall din Iași a avut loc a șaptea ediție a evenimentului „Funda Umană – simbol al solidarității cu persoanele infectate și afectate cu HIV/SIDA”, organizat de Fundația “Alături de Voi” (ADV) România, la care Centrul Diecezan Caritas Iași a participat în calitate de partener. Inițiativa marchează Ziua Mondială de luptă anti-SIDA, care a fost sărbătorită pe 1 decembrie și a reunit, în acest a... Continuare
Curs de inițiere în arta negocierii (29.11.2012 22:29)
Marți, 27 noiembrie 2012, începând cu ora 12:30, la Centrul Diecezan Caritas din Iași a avut loc un curs formativ, intitulat “Modalități de rezolvare a conflictelor”. Evenimentul, susținut de doamna Galina Grămescu (mediator), a durat in jur de două ore, timp în care participanții au avut nu numai ocazia de a face cunoștință cu un expert în domeniu, ci și de a extrage indicații importante atât pentru viitorul ... Continuare
Participă și tu! Fii voluntar! (18.10.2012 22:40)
Centrul Diecezan Caritas Iași în parteneriat cu Liceul Pedagogic Iași, Asociația „Voluntarii normaliști” și Colegiul de Artă „Octav Băncilă” Iași, a desfășurat în perioada 1 octombrie – 18 octombrie 2012, campania Participă și tu! Fii voluntar! Prin această campanie ne-am propus promovarea voluntariatului și a implicării elevilor în activități caritabile, dezvoltarea valorilor morale și sociale, promovarea cetățeniei active și dezvo... Continuare
Centrul Diecezan Caritas Iasi la Intalnirea Nationala a Tineretului Catolic (31.07.2012 22:33)
În perioada 25-29 iulie 2012, a avut loc Întâlnirea Națională a Tineretului Catolic la Iași, la care au luat parte aproximativ 2000 de tineri din toată țara, dornici de a se implica dar și de a participa la cel mai frumos eveniment de întâlnire a tinerilor catolici din România. În cadrul acestui eveniment de excepție și Centrul Diecezan Caritas Iași a susținut seminarii pe diferite teme de interes pentru tineri, pe parcursul a trei zile, &icir... Continuare
Expovoluntar 2012 (28.05.2012 21:48)
Duminică, 27 mai 2012, Centrul Diecezan Caritas Iași a participat la unul dintre cele mai importante evenimente de promovare a voluntariatului în Iași, Târgul ofertelor de voluntariat – Expovoluntar 2012. Această acțiune de prezentare a organizațiilor dar și a ofertelor de voluntariat a încheiat cea de-a XI-a editie a Săptămânii Naționale a Voluntariatului. Anul acesta, Expovoluntar a reușit să aducă în același loc 15 organizații și instituții ieșene care, pe... Continuare
Recrutăm voluntari