Carieră

În perioada de implementare aproiectului, în cadrul reţelei de incluziune socială pe piaţa muncii vor fi scoase la concurs opt (8) posturi, astfel:

• 6 posturi pentru meseria „Îngrijitoare bătrâni la domiciliu”
• 2 posturi pentru meseria „Tehnician maseur”

Persoanele ce vor fi angajate pe aceste posturi vor fi selectate în mod obligatoriu din cadrul grupurilor de participanţi la activitatea de formare profesională oferită în cadrul reţelei, iar detalii şi informaţii suplimentare pot fi obţinute de la psiholog Oana Guşă, Coordonator al Departamentului „Resurse umane” din cadrul Centrului de Resurse pentru Incluziune Socială.
  Pentru toate persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă, indiferent daca sunt sau nu sunt beneficiare ale prezentului proiect, oferim, începând cu luna ianuarie a anului 2011, servicii de consiliere şi orientare profesională prin specialiştii din cadrul „Staţiilor de incluziune socială” aflate în Cârţa, Filiaş, Huşi, Oneşti, Săbăoani şi Suceava.