Centrul Diecezan Caritas Iasi  Centrul Diecezan Caritas Iasi

Moment festiv de înmânare a diplomelor de “Tehnician maseur”

Absolvenții cursului de Tehnician maseur și-au primit diplomele într-un cadru festiv, organizat joi, 16 mai 2013 la sediul din Str. Vasile Lupu nr. 134. Cu această ocazie am strâns câteva impresii pe care vi le prezentăm mai jos:

“ Cursurile făcute la Centrul Diecezan Caritas Iași sunt foarte bune pentru viitorii tehnicieni maseuri, în sensul că informațiile lagate de tehnicile de masaj și cursurile predate sunt foarte complete, având în vedere că în alte școli unde se mai predau astfel de cursuri, nu sunt la fel de bine pregătite, nu se dau atât de multe informații legate de tipurile de boală la care se poate aplica sau nu masajul. Nu am ce reproșa nici unei persoane din cadrul Centrului. Pot doar spune că sunteți o echipă unită, care nouă elevilor, ne-au înțeles problemele medicale, ne-au dat sfaturi utile și ne-au încurajat să fim “din buni în mai buni”. Mulțumesc întregii echipe pentru tot.” Drăgan Roxana Gabriela

“Consider că organizarea unui curs destinat numai persoanelor cu handicap reprezintă un act umanitar mult așteptat și iată împlinit și în România. Cursul a fost o reușită prin toată tematica cuprinsă (explicată pe parcursul orelor de pregătire teoretică și practică). Prestația profesională de admirat a celor care au contribuit în mod direct la inițierea în studiul și practica masajului pentru fiecare dintre participanți. Un mare MULȚUMESC din partea tuturor cursanților împreună cu urări de sănătate și multă mulțumire sufletească atât pentru formatori cât și pentru profesioniștii Centrului Diecezan Caritas Iași”.

“Îmi pare bine că am cunoscut niște oamni pentru oamni! Am găsit în dumneavoastră niște prieteni adevărați. M-am simțit bine la acest curs!”  Paul

“Am beneficiat de aportul competent al profesorilor. Dotarea tehnică a fost de asemenea la standarde înalte. Pentru recreere s-au organizat două întâlniri cu subiect șahist la care am participat cu plăcere.  Astfel o toamnă, o iarnă și evident o primăvară au trecut cu roade îmbelșugate pe tărâmul prieteniei și desigur al formării profesionale.  Am ănvățat lucruri noi și frumoase.  Emoțiile examenului s-au risipit și au rămas amintirile frumoase împreună cu diploma. Mulțumesc organizatorilor, profesorilor, și nu în ultimul rând colegilor care au creat o rivalitate în cel mai pozitiv sens. Sper să lucrez în viitor în domeniul masajului și să fac bine oamenilor, să le aduc vindecare trupească și sufletească”.  Burceag Mihail

Le dorim succes tuturor absolvenșilor cursului de Tehnician maseur și să se integreze cât mai curând pe piața muncii cu nouă meserie pe care au învățat-o timp de șase luni.

Cursurile au fost organizare în cadrul Proiectului “Rețea de Incluziune Socială pe Piața Muncii”, proiect finanțat de Uniunea Europeană prin POSDRU 2007-2013, Axa prioritară 6 – “Promovarea Incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenție 6.2 “ Îmbunătățirea accesului și a participării grupurilor vulnerabile pe piața muncii”

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro